אירוע אינטימי בבית

אירוח של חברים קרובים ומשפחה זו קודם כל הזדמנות להעניק לאורחים, וגם לך, זמן איכות, וחוויה אלגנטית, נעימה ומפנקת שמבטאת את הסגנון הייחודי שלך. כמה טוב אילו שף מומחה בפתרונות אירוח היה מתכנן איתך אירוע ותפריט בסטנדרטים שלך, וגם מבשל עבורך.
למרות שאירועים מצומצמים נתפסים בהתחלה כפשוטים, הפרטים הקטנים בתכנון ובהפקה הם אלה שדורשים טרחה מרובה והם אלה שיקבעו האם התוצאה תענה על הציפיות שלך ואף תעבור אותן.
בדיוק כדי לעזור לך בכך יצרנו את שירות האירוח האינטימי של פומפידו – פתרון מדויק שחוסך טרחה ומבטיח וואו. השירות של פומפידו מתחיל בשיחת יעוץ עם השף, בה בונים את האירוע ביחד. בהמשך יוצרים בתפריט מותאם אישית מתוך מבחר רחב של מנות. הכל מגיע אלייך הביתה כשעה לפני בוא האורחים, גם בשבת, ולבסוף תחושת הוואו של האורחים, וגם שלך.

פומפידו – השף בקופסה הוא הפתרון המושלם לאירוע קטן, אישי ולא מעונב. אירוח בתכנון אישי ומעדני שף שמגיעים עד הבית הם המתכון שלנו לאירוח בסטנדרט שלך. תחושת הוואו של האורחים היא ההבטחה שלנו.
מאות לקוחות מרוצים שמחים לספר לנו על הצלחת האירוח, האווירה החגיגית והתלהבות האורחים. ועל זה אנחנו אפילו נותנים אחריות.
אנחנו רוצים לשמוע על האירוח שלך. בשיחת ייעוץ אישית – חינם וללא כל התחייבות – אנו נתכנן ביחד את האירוח המושלם עבורך.

להתאמת תפריט לאירוע שלכם, לחצו כאן והשאירו פרטים

שף יובל רוזנן – טלפון ישיר 054-7514061

אני מזמין אותך לספר לי על האירוע שלך


לשריון תאריך ולשיחת ייעוץ אישית איתי ללא התחייבות השאירו כאן הודעה


portrait_yuval
או התקשרו אלי לישיר:
054-7514061
בין השעות 9:00-18:00

ככה נראה אירוע

אירוח קליל חגיגי ואלגנטי, מתאים לארוחת ערב עבור 25 איש

  • גלילות בצק עלים במילויים שונים- 25 יח'
  • מיני קיש פטריות יער מבצק פורצ'יני- 25 יח'
  • סלסלאות קדאיף ממולאות בגבינת סנט-מור וקונפיטורת סלק אגסים- 25 יח'
  • טארטלט פילו עם מוס חציל, גבינת עיזים ועגבניית שרי קונפי- 25 יח'
  • סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך- 25 יח'
  • סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות- 1 מגש
  • מגש גבינות פרימיום מתוצרת בוטיק מקומי וחוץ כגון: סטילטון, ברי וקממבר- 1 מגש
  • מגש ירקות קלויים : בטטה צלויה עם טימין, חציל אפוי עם סילאן ולימון, פלפלים בויניגרט בלסמי, קישואים על הגריל ופטריות כבושות- 1מגש
  • לחמניות ומיני בריוש- 1.5 מגשים
  • סלט פנצנלה איטלקי: עגבניות שרי מזנים שונים, פלפלים קלויים, קרוטוני בריוש, לבבות חסה- 5 ליטר
  • סלט סלקים אפויים, עם מנגולד, בורגול, גבינת פטה, ושקדים- 2.5 ליטר
  • סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית.- 2.5 ליטר
  • קיש ברוקולי, גבינת כבשים, ועגבניות שרי קונפי (קיש גדול 4\26)
  • קיש מנגולד וגבינת גרוייר.(גודל 26\4)
  • טראפלס שוקולד בלגי עם גרנד מרינייר ואגוזי לוז- 25 יח'
  • טארטלט קרם וניל עם פירות העונה- 25 יח'
  • מיני פרופיטרול עם קרם נוגט וציפוי קרמבל פריך- 25 יח'
  • טארטלט בצק פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוזים- 25 יח
  • מקרון- 25 יח'

לתפריט המלא

לחצו כאן לקטלוג המלא

קייטרינג לאירועים קטנים בבית

פומפידו הוא הקייטרינג היחיד שנותן אחריות על התלהבות האורחים באירוע שלך. אנו מבטיחים החזר של 20% על תפריטי השף אם נשמע ממך שחויית האורחים היתה פחות מ״וואו!״. בלי שאלות ובלי אותיות קטנות.

בחמש השנים האחרונות אנחנו ב״פומפידו – השף בקופסה״ הוצאנו כיבוד למאות אירועים וקיבלנו המון מחמאות מלקוחותינו, ולא פחות חשוב – גם מהאורחים. מתוך הניסיון הרב הזה וההבנה שתחושת ה״וואו״ של האורחים היא אחד ממרכיבי ההצלחה של האירוע יצרנו לאחרונה קבוצה מצומצמת ומובחרת של תפריטי ״המיטב של המיטב״ שלגביה אנחנו נותנים אחריות על תחושת הההתלהבות של האורחים שלך.

אנחנו מבטיחים החזר של 20% מהסכום ששילמת לנו אם נשמע שהרגשת האורחים באירוע היתה כל דבר שהוא פחות מ״וואו״. בלי שאלות, בלי אותיות קטנות. ההחזר יינתן בהעברה בנקאית על תפריטי השף בלבד. אנחנו מאפשרים שינויים מסוימים בכמויות אבל כל שינוי אחר (במרכיבים או בהכנה) עלול לפגוע בהרמוניה של התפריט ובתחושת ההצלחה הכוללת של האירוע (ולא בגלל מנה מסוימת שלא היתה טעימה למישהו מסוים).

אנחנו מזמינים אתכם לפנות אלינו אחרי האירוע ולחלוק איתנו את חוויתכם. אנחנו מתחייבים להחזר בלי שום הסברים נוספים. כי אנחנו בטוחים במה שאנחנו מוציאים ולא פחות חשוב – נותנים בכם אמון.

להתאמת תפריט לאירוע שלכם, לחצו כאן והשאירו פרטים

היה מ ד ה י ם. השתגעו על הטעמים והאסתטיקה.. הצליח מעל המשוער..
שוב המון תודה.
הקסם של הבישול והיופי פעל.
שבת נפלאה ושיהיה במזל ובריאות
נטע, תל אביב
זו הייתה חוויה רב חושית מיוחדת במינה. האורחים לא הפסיקו להתפעל מהמראה ומהטעמים וכולם החמיאו לי על הבחירה המיוחדת, המקורית, הטעימה והמושקעת. בדיוק לתגובות כאלה ייחלתי וזו הייתה הנאה צרופה!!! נכון שהמחיר אינו עממי אך לא מדובר באוכל עממי, אלא בגורמה מעולה, מושקע ואיכותי, ברמת אומנות ממש.
לילך, הרצליה
יובל שלום,
היה מ ד ה י ם ו ט ע י ם…ם…ם…ם !!!!!
כולם התפעלו מאוד וקיבלת הרבה מחמאות על הטעמים, אופן ההגשה, המקוריות והמקצועיות.
נהניתי מאוד משילוב הטעמים ויופי החטיפים. חגיגה לחיך ולעין.
המגשים גם הם התקבלו יפה על השולחן ונשאר אוכל.
ההימור בהחלט השתלם.
ענבל, כרכור

שאלות נפוצות

אם מארחים בשעה של ארוחה, צהריים או ערב, הכיבוד חייב להשביע. התפריט של פומפידו שונה משל קייטרינג רגיל שמגיש תבשילים ותוספות ולכן יש לקוחות שרואים את התפריט בפעם הראשונה וחוששים- אולי זה לא מספיק משביע? וכמובן תמיד ביום שאחרי אני שומע מהם כמה שהיה בשפע.

כל המרכיבים של ארוחה מלאה מופיאים בתפריט (חלבונים, פחממות, ירקות וכו…), רק באופן אחר, שמאפשר למארח להגיש כיבוד אלגנטי שנראה וטועם מיליון דולר, בלי להתעסק עם האוכל בזמן האירוע ובלי טבחים שיעשו את זה.

באירועים עד 40 איש שמגישים בהם ארוחה מלאה (לא רק חטיפים ופטיפורים), האוכל מגיע על ידי שף מהצוות שלנו, שיעזור לך לארגן הכל: לפרוס קישים, להעביר סלטים לקערות, לסדר את המגשים על השולחן, ולארגן איתך את החימומים (אם יש). השף יילך כרבע שעה לפני שהאורחים יגיעו כשהכל מאורגן.

התשלום עבור השירות הזה מגולם בדמי המשלוח.

באירועים מעל 40 איש אנחנו ממליצים להיעזר במלצרים (שאנחנו יכולים לשדך לכם). השף שמביא את האוכל יעזור למלצרים לארגן את האוכל ויתדרך אותם.

המלצרים ידאגו במהלך האירוע לתפעל את האוכל, להגיש את השתייה, לפנות, לסדר ובאופן כללי לדאוג שהמארח יוכל להתפנות לאורחים. כבונוס- הם יחזירו את הבית לקדמותו בסוף האירוע.

בפומפידו מי שיביא לך את האוכל הוא לא שליח, אלא אחד השפים שהכינו לך אותו. הוא ישמח להסביר על המנות ולעזור בארגון ההגשה.
הרבה אנשים נרתעים מהרעיון של לבסס אירוח על מגשים של אוכל שהוא לא חם. הם חוששים שזה ירגיש לא מספיק ארוחה. אז קודם כל, יש בתפריט של פומפידו כל מיני אפשרויות למנות חמות, אבל אנחנו ממליצים לא לבסס את התפריט על מנות כאלה, אלא להגיש בעיקר מגשים וסלטים ולהוסיף מנה אחת או שתיים שצריך לחמם. יש בשיטה הזו יתרון גדול עבורך, אסביר מדוע בהמשך.

אירוע של פומפידו מורכב מ:

  • מגשי חטיפים- החלק הכי פיין בתפריט. החטיפים של פומפידו הם קטנים, עדינים ונעשים בעבודת יד ממש בסמוך להגשה. ב- 100% מהמקרים הם יוצרים קריאות וואו והתפעלות באירוע, אם כי חשוב לציין שהחטיפים ממש לא משביעים לכן נדרשים גם החלקים האחרים.
  • מגשים- המגשים הם בעצם סוג של מנה עיקרית. רוב המגשים מורכבים מחלבונים כמו רוסט ביף סינטה בקר, סלמון טרי מאודה, גבינות, קורנדביף, חזה אווז, דגים כמו פורל, פלמידה וסלמון שאנחנו כובשים ומעשנים ועוד…
  • סלטים- הסלטים בארוחה של פומפידו הם כמו התוספות מפני שברוב הסלטים אנחנו דואגים שיהיו גם פחממות כמו למשל סלט של סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה ותמרים, סלט כרובית אפוייה עם אורז אדום ועגבניות שרי צלויות, סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפוייה ועוד (ותמיד יש סלט אחד עם ירקות חיים כמו חסה ועגבניות שרי).
  • מנה לחימום כמו קיש, לזניה, או ירקות ממולאים – הרעיון הוא מנות שמצד אחד פשוט מאוד לחמם ואין צורך להכין ממש במקום (כמו פסטה למשל) ומצד שני הן מרשימות, טעימות ומשביעות. הנקודה החשובה כאן היא שאף מנה לא דורשת ממך או ממלצר כישורים מיוחדים על מנת להוציא אותה נהדרת באירוע ולא מעמיסה התעסקות ולוגיסטיקה מוגזמת בזמן האירוע.
  • פטיפורים לקינוח- ביסים קטנים, מרשימים ומפתיעים כמו טארטלט פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוז, טראפלז מצופים באגוזי לוז מקורמלים, מקרונים, פחזניות קטנות עם קרם נוגט וקראמבל, טארטלטים עם קרם וניל ופירות טריים ועוד. היתרונות הגדולים של פטיפורים הם שקל, נוח ואלגנטי להגיש אותם, וקל, נוח ומאוד מאוד כיף לאכול אותם. עוד יתרון הוא המגוון- כל אחד יכול לטעום כמה קינוחים (בלי להתחייב לפרוסה שלמה של עוגה 🙂 )

בשורה התחתונה כמו בכל ארוחה יש כאן שפע של חלבונים ופחממות. רק שבמקום תבשילים, פרגיות וסטייקים, יש מגשים מרהיבים ואלגנטיים, וסלטים עשירים ומשביעים.

בפומפידו מכינים את האוכל ממש בסמוך להגשה- לתפיסתנו זהו מרכיב מרכזי בהצלחת האירוע- לכן אנחנו עובדים גם בשבתות וחגים. נכון! גם לאירועים בשבת בבוקר אנחנו לא מתעצלים- מתחילים לעבוד בשעות שלפני השחר, ומתקינים את המנות ממש לפני ההגשה כדי להבטיח לך טריות מקסימלית.
למגשים של פומפידו יש מראה אלגנטי מאוד. הם עשויום קרטון אפור כהה, כמעט שחור עם למינציה מט, והאוכל נראה מצויין בתוכם. חלק מהמנות כמו סלטים וקישים מוגשים בכלים של הלקוח.

אנחנו מגישים את רוב האוכל במגשים שלנו ברוב המכריע של האירועים, גם במקומות האלגנטים, השמרנים והמחמירים ביותר.

יחד עם זאת, אם ללקוח חשוב מאוד להגיש את כל האוכל בכלים שלו, אז בתאום מראש (ותמורת תשלום נוסף) נסדר את כל תכולת המגשים בכלים שלך כשנגיע אלייך הביתה.

לגבי כלי הגשה- רוב האוכל מגיע במגשים שלנו ולכן כמעט ואין צורך בכלי הגשה.

לגבי כלי אוכל- ישנם פתרונות שונים לפי גודל וסגנון האירוע:

  1. מה שיש בבית- באירועים קטנים אפשר להשתמש בכלים שיש בבית
  2. השכרת ציוד- פתרון נוח מאוד לאירועים של 40 איש ומעלה (מקבלים נקי, מחזירים מלוכלך)
  3. חד פעמי- כשהאירוע קטן ולא רוצים להתעסק עם השכרה או שטיפת כלים. יש מגוון של סוגים ואיכויות כולל כלים מתכלים.

השירות של השף בקופסה כולל יעוץ והכוונה לגבי כלים ושתייה. נחליט יחד מה הפתרונות המתאימים ונעבור יחד על הרשימות.

למי שלא רוצה להתעסק בכל הדברים האלו, ניתן להשתמש בשירותי ההפקה שלנו ונדאג עבורכם לכל מה שיידרש.

הרבה מההמלצות הנלהבות באתר שלנו נכתבו ע"י לקוחות שהזמינו אירוע בפעם הראשונה מבלי שהיתה להם היכרות מוקדמת עם המנות שלנו. אותם לקוחות מפנים אלינו חברים ובני משפחה כמו מאות לקוחות אחרים.

כל אירוע הוא כרטיס ביקור עבורנו, ולכן תמיד ניתן את המקסימום כדי להבטיח את הנאת המארח והתלהבות האורחים.

יש באתר שלנו שפע של תמונות שממחישות בדיוק איך נראות המנות ואיך נראים המגשים, כולל סרטון ווידאו. כל אירוע שלנו יוצא ברמת הגימור הזאת בלי יוצא מן הכלל. מעבר לכך, אנו מספקים ליווי טלפוני להתאמת התפריט במדויק לאירוע ולקהל.

מי שבכל זאת מרגיש שהוא חייב לטעום משהו, יכול להזמין מאיתנו בתיאום מראש מגש לדוגמה בתשלום ובאיסוף עצמי (מהמטבח שלנו בבית- דגן). בהזמנת האירוע נזכה אותך בעלות המגש.