קייטרינג לאירועים בבית

הבית הוא מקום אידיאלי לאירועים משפחתיים וחשובים. בבית הרבה יותר קל ליצור אוירה חגיגית ואינטימית, ולציין את האירוע שלך בסגנון ובאופן שמתאים לך ולקרובים אליך.
הבעיה היא שכדי ליצור את האירוע הזה ולפנק את האורחים באוכל איכותי, טעים ומושקע נדרשת הפקה מסובכת ויקרה. לכן הקמנו את פומפידו – השף בקופסה.
פומפידו – השף בקופסה הוא הפתרון שנתפר בדיוק לאירועים כמו שלך – כיבוד קל, קוקטייל מסיבה או ארוחה מלאה ומשביעה – והכל בהגשה אלגנטית וקלילה. אנו שולחים אלייך מעדני שף שמגיעים טריים ומוכנים להגשה ממש לפני שהאורחים באים.
מה בתפריט? פתיחים של פינגר פוד אלגנטי, מעדני בשרים ודגים מתוצרת עצמית, סלטים עמוסי עשבי תיבול טריים, גבינות בוטיק, קישים צרפתיים, לחמים ולחמניות, מטבלים, ולקינוח טראפלס, פטיפורים וטארטלטים מתוקים.
מאות לקוחות מרוצים שמחים לספר לנו על הצלחת האירוע, האווירה החגיגית והתלהבות האורחים. ועל זה אנחנו אפילו נותנים אחריות.
אנחנו רוצים לשמוע על האירוע שלך. בשיחת ייעוץ אישית – חינם וללא כל התחייבות – אנו נתכנן ביחד את האירוע המושלם עבורך.

להתאמת תפריט לאירוע שלכם, לחצו כאן והשאירו פרטים

אני מזמין אותך לספר לי על האירוע שלך


לשריון תאריך ולשיחת ייעוץ אישית איתי ללא התחייבות השאירו כאן הודעה


portrait_yuval
או התקשרו אלי לישיר:
054-7514061
בין השעות 9:00-18:00

תפריט השף- כיבוד חגיגי, משביע אלגנטי ומרשים.
עבור 40 איש

גלילות בצק עלים

  • סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך- 40 יח'
  • טארטלט פילו עם מוס חציל גבינת עיזים ועגבניית שרי קונפי- 40 יח'
  • סלסלאות קדאיף ממולאות בגבינת סנט-מור וקונפיטורת סלק 40 יח'
  • מיני קיש פטריות יער מבצק פורצ'יני- 40 יח'
  • פחזניות ביס ממולאות במוס כבד עוף עם צנוברים ותמרים- 40יח'
  • מגש מעדני בשרים מתוצרת הבית: קורנביף, רוסטביף, חזה אווז בעישון ביתי, שוק טלה צלויה, טרין כבד עוף. 2 מגשים
  • מגש ירקות קלויים : בטטה בדבש ובזיליקום, חציל על האש עם זעתר, פלפלים בויניגרט בלסמי, קישואים צלויים, ברוקולי עם פטריות כבושות- 2 מגשים
  • סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות וביצי סלמון- 2 מגשים
  • מגש דגי ים כבושים – משתנה לפי מה שעלה ברשת. לדוגמה: אנשובי, סלמון, פלמידה, מקרל- 1.5מגשים
  • סלט פנצנלה איטלקי: עגבניות שרי מזנים שונים, פלפלים קלויים, קרוטוני שום, לבבות חסה- 8 ליטר
  • סלט סלקים אפויים, עם מנגולד, בורגול, גבינת פטה, וצנוברים- 4 ליטר
  • סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית.- 4 ליטר
  • חגיגת ממולאים ים תיכונית- מגוון עשיר וצבעוני של ירקות ממולאים בבשר בקר,  אורז ורכז רימונים, מבושלים ברוטב לימוני עדין – 40 יח'
  • לזניה בשרית- ממולאת בראגו עגל עם רוטב עגבניות וגבינות- 1.5 תבניות
  • מרמלדה צרפתית מפירות שונים- 40 יח'
  • טראפלס שוקולד בלגי עם גרנד מרינייר ואגוזי לוז-40 יח'
  • מיני פרופיטרול עם קרם נוגט וציפוי קרמבל פריך- 40 יח'
  • מקרון- 40 יח'
  • טארטלט פירות העונה- 70 יח'
  • טארטלט בצק פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוזים- 40 יח

תפריט משפחתי.
בראנץ חלבי ל-50 איש.

  • מגש ירקות קלויים: פלפלים קלויים, חצילים אפויים עם סילן ולימון, קישואים על הגריל, פטריות כבושות ובטטה- 2 יח'
  • מגש סלמון מעושן, עדין ואיכותי בליווי בליני וקרם פרש – 2.5יח'
  • מגש ירקות חיים עם זיתים מתובלים, ומטבל גבינת בורסן- 2 יח'
  • לחמניות אישיות עם שום קונפי, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול (נאפות בסמוך לאירוע שלך)- 70יח'
  • 1 מטבלי הבית
  • מגש ירקות קלויים: פלפלים קלויים, חצילים אפויים עם סילן ולימון, קישואים על הגריל, פטריות כבושות ובטטה- 2 יח'
  • מגש סלמון מעושן, עדין ואיכותי בליווי בליני וקרם פרש – 2.5יח'
  • מגש ירקות חיים עם זיתים מתובלים, ומטבל גבינת בורסן- 2 יח'
  • לחמניות אישיות עם שום קונפי, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול (נאפות בסמוך לאירוע שלך)- 70יח'
  • 1 מטבלי הבית
  • סלט קטניות, בורגול ונבטוטים עם עשבי תיבול ולימון כבוש- 5 ליטר
  • סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית- 5 ליטר
  • סלט פנצנלה איטלקי: עגבניות שרי מזנים שונים, פלפלים קלויים, קרוטוני שום, לבבות חסה עגבניות וזיתי קלמטה- 12 ליטר
  • קולסלו (כרוב וגזר) עם תפוחים וחמוציות- 5 ליטר
  • קיש מנגולד וגבינת גרוייר.(גדול 26\4)- 1 יח'
  • קיש ברוקולי, גבינת כבשים, ועגבניות שרי קונפי (גדול 4\26)- 2 יח'
  • קיש פטריות יער וגבינת אמנטל- 1 יח
  • לזניה צמחונית עם תרד טורקי, בטטה וגבינות- 1 יח
  • מקרוני אנד צ'יז (מתאים מאוד לילדים)- 1 יח
  • Pates de fruit (מרמלדה צרפתית מפירות שונים)- 50 יח'
  • טראפלס שוקולד בלגי עם גרנד מרינייר ואגוזי לוז – 50 יח'
  • בראוניז- 50 יח
  • מיני פחזניות ממולאות בקרם פטיסייר- 50 יח'
  • מקרון- 50 יח'
  • מיני טארט לימון עם מרנג- 50 יח'

בראנץ בשבת ל-30 איש

  •  טארטלט פילו עם מוס חציל גבינת עיזים ועגבניית שרי קונפי-  30 יח'
  •  מיני קיש פטריות יער מבצק פורצ'יני- 30 יח'
  •  סלסלאות קדאיף ממולאות בגבינת סנט-מור וקונפיטורת סלק אגסים- 30 יח'
  •  ענבים מצופים בקרם גבינה כחולה ושבבי פיסטוק- 30 יח'
  •  סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך- 30 יח'
  •   גלילות בצק עלים במילויים שונים- 28 יח'
  •  מגש גבינות פרימיום מתוצרת בוטיק מקומי וחוץ כגון: סטילטון, ברי וקממבר- 2 יח'
  • מגש דגי ים כבושים – משתנה לפי מה שעלה ברשת. לדוגמה: אנשובי, סלמון, פלמידה, מקרל- 1 יח'
  • מגש ירקות קלויים: פלפלים קלויים, חצילים אפויים עם סילן ולימון, קישואים על הגריל, פטריות כבושות ובטטה- 2 יח'
  • סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, ועגבניות שרי צלויות – 2 יח'
  • לחמניות אישיות עם שום קונפי, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול (נאפות בסמוך לאירוע שלך)- 30 יח'
  • בריושים קטנים עשירים ומפנקים- 30 יח'
  • 1 מטבלי הבית
  • סלט סלקים אפויים, עם מנגולד, בורגול, גבינת פטה, ושקדים- 3 ליטר
  • סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה אורגנית- 3 ליטר
  • סלט פנצנלה איטלקי: עגבניות שרי מזנים שונים, פלפלים קלויים, קרוטוני שום, לבבות חסהעגבניות וזיתי קלמטה- 6 ליטר
  • קיש מנגולד וגבינת גרוייר.(גודל 26\4)- 1 יח'
  • קיש ברוקולי, גבינת כבשים, ועגבניות שרי קונפי (גודל בינוני 4\26)- 1 יח'
  • Pates de fruit (מרמלדה צרפתית מפירות שונים)- 30 יח'
  • טראפלס שוקולד בלגי עם גרנד מרינייר ואגוזי לוז – 30 יח'
  • טארטלט בצק פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוזים30- יח'
  • מיני פרופיטרול עם קרם נוגט וציפוי קרמבל פריך- 30 יח'
  • מקרון- 30 יח'
  • טארטלט שוקולד עשיר עם קוקוס ומגו- 30 יח'

ככה נראה אירוע

פומפידו הוא הקייטרינג היחיד שנותן אחריות על התלהבות האורחים באירוע שלך. אנו מבטיחים החזר של 20% על תפריטי השף אם נשמע ממך שחויית האורחים היתה פחות מ״וואו!״. בלי שאלות ובלי אותיות קטנות.

בחמש השנים האחרונות אנחנו ב״פומפידו – השף בקופסה״ הוצאנו כיבוד למאות אירועים וקיבלנו המון מחמאות מלקוחותינו, ולא פחות חשוב – גם מהאורחים. מתוך הניסיון הרב הזה וההבנה שתחושת ה״וואו״ של האורחים היא אחד ממרכיבי ההצלחה של האירוע יצרנו לאחרונה קבוצה מצומצמת ומובחרת של תפריטי ״המיטב של המיטב״ שלגביה אנחנו נותנים אחריות על תחושת הההתלהבות של האורחים שלך.

אנחנו מבטיחים החזר של 20% מהסכום ששילמת לנו אם נשמע שהרגשת האורחים באירוע היתה כל דבר שהוא פחות מ״וואו״. בלי שאלות, בלי אותיות קטנות. ההחזר יינתן בהעברה בנקאית על תפריטי השף בלבד. אנחנו מאפשרים שינויים מסוימים בכמויות אבל כל שינוי אחר (במרכיבים או בהכנה) עלול לפגוע בהרמוניה של התפריט ובתחושת ההצלחה הכוללת של האירוע (ולא בגלל מנה מסוימת שלא היתה טעימה למישהו מסוים).

אנחנו מזמינים אתכם לפנות אלינו אחרי האירוע ולחלוק איתנו את חוויתכם. אנחנו מתחייבים להחזר בלי שום הסברים נוספים. כי אנחנו בטוחים במה שאנחנו מוציאים ולא פחות חשוב -;נותנים בכם אמון.

להתאמת תפריט לאירוע שלכם, לחצו כאן והשאירו פרטים

האורחים לא הפסיקו להתפעל מהמראה ומהטעמים וכולם החמיאו לי על הבחירה המיוחדת, המקורית, הטעימה והמושקעת. בדיוק לתגובות כאלה ייחלתי וזו הייתה הנאה צרופה!!! נכון שהמחיר אינו עממי אך לא מדובר באוכל עממי, אלא בגורמה מעולה, מושקע ואיכותי, ברמת אומנות ממש. אין לי ספק שאזמין מפומפידו גם;בארוע הבא… תודה יובל!
לילך, הרצליה
לאחר שקיבלתי המלצה וראיתי את האתר שלך, הייתי סקרנית מאוד לראות את האוכל. כשהגעת עם הקופסאות ההדורות ופרסת אותן על השולחן כולל התפריט היפהפה, הייתי מלאת התפעלות, כל זה עוד לפני הטעימות. האורחים שלנו "השתגעו" מהתלהבות וביקשו לדעת כמובן מאיפה, מי וכו'. האוכל היה טעים להפליא, מיוחד, ערוך ומוגש בצורה אסתטית ביותר.
שוש, אבן יהודה
היי יובל, חובה נעימה היא לי לספר על התרשמות האורחים שלי ביום שישי האחרון.
כולם, בלי יוצא מן הכלל, אמרו שהם עוד אף פעם לא ראו ולא טעמו כיבוד מסוג זה. וזה כולל קונדיטורית, טבחית מעולה והרבה אנשים שמזמינים קייטרינג.
החשבון שלך היה נכון. לא כל האורחים הגיעו. לאחר שחילקתי לחלק מהאורחים, נותרו מגש אחד מלוח ומגש אחד מתוק. לא ידעתי מה לעשות איתם. לבסוף נתתי אותם לשכנים (משפחה של שש נפשות) וגם הם, למחרת, דיברו על האוכל בהתפעלות גדולה.
על כל פנים תודה, קיבלתי הרבה מחמאות (כאילו אני הכנתי את הכיבוד) ולהתראות בעתיד. בברכה, ד"ש לאשתך.
אורי, נתניה

שאלות נפוצות

אם מארחים בשעה של ארוחה, צהריים או ערב, הכיבוד חייב להשביע. התפריט של פומפידו שונה משל קייטרינג רגיל שמגיש תבשילים ותוספות ולכן יש לקוחות שרואים את התפריט בפעם הראשונה וחוששים- אולי זה לא מספיק משביע? וכמובן תמיד ביום שאחרי אני שומע מהם כמה שהיה בשפע.

כל המרכיבים של ארוחה מלאה מופיאים בתפריט (חלבונים, פחממות, ירקות וכו…), רק באופן אחר, שמאפשר למארח להגיש כיבוד אלגנטי שנראה וטועם מיליון דולר, בלי להתעסק עם האוכל בזמן האירוע ובלי טבחים שיעשו את זה.

באירועים עד 40 איש שמגישים בהם ארוחה מלאה (לא רק חטיפים ופטיפורים), האוכל מגיע על ידי שף מהצוות שלנו, שיעזור לך לארגן הכל: לפרוס קישים, להעביר סלטים לקערות, לסדר את המגשים על השולחן, ולארגן איתך את החימומים (אם יש). השף יילך כרבע שעה לפני שהאורחים יגיעו כשהכל מאורגן.

התשלום עבור השירות הזה מגולם בדמי המשלוח.

באירועים מעל 40 איש אנחנו ממליצים להיעזר במלצרים (שאנחנו יכולים לשדך לכם). השף שמביא את האוכל יעזור למלצרים לארגן את האוכל ויתדרך אותם.

המלצרים ידאגו במהלך האירוע לתפעל את האוכל, להגיש את השתייה, לפנות, לסדר ובאופן כללי לדאוג שהמארח יוכל להתפנות לאורחים. כבונוס- הם יחזירו את הבית לקדמותו בסוף האירוע.

בפומפידו מי שיביא לך את האוכל הוא לא שליח, אלא אחד השפים שהכינו לך אותו. הוא ישמח להסביר על המנות ולעזור בארגון ההגשה.
הרבה אנשים נרתעים מהרעיון של לבסס אירוח על מגשים של אוכל שהוא לא חם. הם חוששים שזה ירגיש לא מספיק ארוחה. אז קודם כל, יש בתפריט של פומפידו כל מיני אפשרויות למנות חמות, אבל אנחנו ממליצים לא לבסס את התפריט על מנות כאלה, אלא להגיש בעיקר מגשים וסלטים ולהוסיף מנה אחת או שתיים שצריך לחמם. יש בשיטה הזו יתרון גדול עבורך, אסביר מדוע בהמשך.

אירוע של פומפידו מורכב מ:

  • מגשי חטיפים- החלק הכי פיין בתפריט. החטיפים של פומפידו הם קטנים, עדינים ונעשים בעבודת יד ממש בסמוך להגשה. ב- 100% מהמקרים הם יוצרים קריאות וואו והתפעלות באירוע, אם כי חשוב לציין שהחטיפים ממש לא משביעים לכן נדרשים גם החלקים האחרים.
  • מגשים- המגשים הם בעצם סוג של מנה עיקרית. רוב המגשים מורכבים מחלבונים כמו רוסט ביף סינטה בקר, סלמון טרי מאודה, גבינות, קורנדביף, חזה אווז, דגים כמו פורל, פלמידה וסלמון שאנחנו כובשים ומעשנים ועוד…
  • סלטים- הסלטים בארוחה של פומפידו הם כמו התוספות מפני שברוב הסלטים אנחנו דואגים שיהיו גם פחממות כמו למשל סלט של סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה ותמרים, סלט כרובית אפוייה עם אורז אדום ועגבניות שרי צלויות, סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפוייה ועוד (ותמיד יש סלט אחד עם ירקות חיים כמו חסה ועגבניות שרי).
  • מנה לחימום כמו קיש, לזניה, או ירקות ממולאים – הרעיון הוא מנות שמצד אחד פשוט מאוד לחמם ואין צורך להכין ממש במקום (כמו פסטה למשל) ומצד שני הן מרשימות, טעימות ומשביעות. הנקודה החשובה כאן היא שאף מנה לא דורשת ממך או ממלצר כישורים מיוחדים על מנת להוציא אותה נהדרת באירוע ולא מעמיסה התעסקות ולוגיסטיקה מוגזמת בזמן האירוע.
  • פטיפורים לקינוח- ביסים קטנים, מרשימים ומפתיעים כמו טארטלט פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוז, טראפלז מצופים באגוזי לוז מקורמלים, מקרונים, פחזניות קטנות עם קרם נוגט וקראמבל, טארטלטים עם קרם וניל ופירות טריים ועוד. היתרונות הגדולים של פטיפורים הם שקל, נוח ואלגנטי להגיש אותם, וקל, נוח ומאוד מאוד כיף לאכול אותם. עוד יתרון הוא המגוון- כל אחד יכול לטעום כמה קינוחים (בלי להתחייב לפרוסה שלמה של עוגה 🙂 )

בשורה התחתונה כמו בכל ארוחה יש כאן שפע של חלבונים ופחממות. רק שבמקום תבשילים, פרגיות וסטייקים, יש מגשים מרהיבים ואלגנטיים, וסלטים עשירים ומשביעים.

בפומפידו מכינים את האוכל ממש בסמוך להגשה- לתפיסתנו זהו מרכיב מרכזי בהצלחת האירוע- לכן אנחנו עובדים גם בשבתות וחגים. נכון! גם לאירועים בשבת בבוקר אנחנו לא מתעצלים- מתחילים לעבוד בשעות שלפני השחר, ומתקינים את המנות ממש לפני ההגשה כדי להבטיח לך טריות מקסימלית.
למגשים של פומפידו יש מראה אלגנטי מאוד. הם עשויום קרטון אפור כהה, כמעט שחור עם למינציה מט, והאוכל נראה מצויין בתוכם. חלק מהמנות כמו סלטים וקישים מוגשים בכלים של הלקוח.

אנחנו מגישים את רוב האוכל במגשים שלנו ברוב המכריע של האירועים, גם במקומות האלגנטים, השמרנים והמחמירים ביותר.

יחד עם זאת, אם ללקוח חשוב מאוד להגיש את כל האוכל בכלים שלו, אז בתאום מראש (ותמורת תשלום נוסף) נסדר את כל תכולת המגשים בכלים שלך כשנגיע אלייך הביתה.

לגבי כלי הגשה- רוב האוכל מגיע במגשים שלנו ולכן כמעט ואין צורך בכלי הגשה.

לגבי כלי אוכל- ישנם פתרונות שונים לפי גודל וסגנון האירוע:

  1. מה שיש בבית- באירועים קטנים אפשר להשתמש בכלים שיש בבית
  2. השכרת ציוד- פתרון נוח מאוד לאירועים של 40 איש ומעלה (מקבלים נקי, מחזירים מלוכלך)
  3. חד פעמי- כשהאירוע קטן ולא רוצים להתעסק עם השכרה או שטיפת כלים. יש מגוון של סוגים ואיכויות כולל כלים מתכלים.

השירות של השף בקופסה כולל יעוץ והכוונה לגבי כלים ושתייה. נחליט יחד מה הפתרונות המתאימים ונעבור יחד על הרשימות.

למי שלא רוצה להתעסק בכל הדברים האלו, ניתן להשתמש בשירותי ההפקה שלנו ונדאג עבורכם לכל מה שיידרש.

הרבה מההמלצות הנלהבות באתר שלנו נכתבו ע"י לקוחות שהזמינו אירוע בפעם הראשונה מבלי שהיתה להם היכרות מוקדמת עם המנות שלנו. אותם לקוחות מפנים אלינו חברים ובני משפחה כמו מאות לקוחות אחרים.

כל אירוע הוא כרטיס ביקור עבורנו, ולכן תמיד ניתן את המקסימום כדי להבטיח את הנאת המארח והתלהבות האורחים.

יש באתר שלנו שפע של תמונות שממחישות בדיוק איך נראות המנות ואיך נראים המגשים, כולל סרטון ווידאו. כל אירוע שלנו יוצא ברמת הגימור הזאת בלי יוצא מן הכלל. מעבר לכך, אנו מספקים ליווי טלפוני להתאמת התפריט במדויק לאירוע ולקהל.

מי שבכל זאת מרגיש שהוא חייב לטעום משהו, יכול להזמין מאיתנו בתיאום מראש מגש לדוגמה בתשלום ובאיסוף עצמי (מהמטבח שלנו בבית- דגן). בהזמנת האירוע נזכה אותך בעלות המגש.